Doakan kami

Assalamualaikum w.b.t.
Saya ingin memohon jasa baik kawan-kawan dan cikgu-cikgu sekalian untuk mendoakan kami,
Yusri Arif & Siti Rafhanah
yang akan menghadapi peperiksaan pertengahan tahun yang bermula pada Sabtu ini, 17 Januari 2009 sehingga akhir Januari.
Doakan kejayaan kami di sini agar kami bakal menjadi doktor yang boleh berjasa kepada agama, bangsa dan negara.
Jasa kalian amat kami hargai.
Mudah-mudahan kami dapat membalas jasa kalian.

Modern Holocaust?

Is that what the Israel are doing now? A modern holocaust? Bombing and attack the innocent Palestinian to take their land and make it as a part of their illegal country? Or are they doing it to gain popularity for their coming election? Using the blood of innocent child and woman to win the election? What kind of animal are they? Even a lion will only attack other lion, not killed it, to gain powers. The Israels is much more brute than the lion.

If we go back to April 1948. Plan Dalet was put into operation. This plan authorised the destruction of Palestinian villages and the expelsion of the indigenous population outside the borders of the state.

In July 1948, 70,000 Palestinians were driven from their home in Lydda and Ramleh in the heat of the summer wit no food nor water. Hundreds of them died. The Death March is what they call it is.

A total of 750,000 Palestinians became refugees. 400 villages were wiped off the map. But that did not end the ethnic cleansing. Thousands of Palestinians were expelled from the Galilee in 1956. The number rise to a few more thousands when the Israel occupied the West Bank and Gaza. The international law and sanctioned by UN resolution 194, refugees from war have a right to return or compensation. But this damn Israel never accepted the right. Why can't the UN take any action toward this Illegal nation? A nation that has no place in the world map. A small nation that practice brute force and killed innocent people like a mad dog to gain some land to build their nation.

Israel is a state founded by terrorism, massacres, and the dispossesion of another people from their land. Even now they are engages in ethnic cleansing, that violates international law, inflicting a monstrous collective punishment on the civilian population of Gaza and that continues to deny the Palestinians their human rights and national aspirations.

Untill today, in the new attacks done by the Israel, more than 800 innocent people including kids and woman were killed. They even attacked the UNs schools, mosque and hospitals. Paramedics were no different. They were attack while trying to save the victims life. The zionis soldiers gave them a hard time before they allow them to help the victims or collect the dead bodies.
What is there to wait? Why didn't the Arab Nation take some actions. Our muslims brothers and sisters are beng killed now. And they are innocent. How can they just watched while sitting in a meeting room and just discussing on what should be done. And the discussion, it seems like it will last forever. There are not even a second to be waste in this situation. Why can't they just stand up and make the decission to help the palestinians? Frankly, I love to see they send their armies to help the palestinian. Let the zionis feel what the Palestinians feel now and before. Help the Palestinians children to sleep peacfully at night, play happily during the day and eat enough and nutritious food to growth.

It's our responsibilities as Muslims to help other muslims when they are in difficulties. This is the most that i can do beside avoid from buyin america's items. Think of the poor innocent child who died in the attacks. How do you feel if that child is one of your siblings? What if one of the woman is your mom, auntie or grandma? They'd suffered enough and it's time to help them to gain peace.

Come on Muslims!! Help the Palestinians no matter how. Show your support!!

WELCOME 2009!

Alhamdulillah, bersyukur kita kepada Yang Maha Esa, kerana dengan limpah dan kurniaNya, kita diberi peluang untuk hidup di dalam tahun baru, tahun 2009.

Setiap kali menjelang tahun baru, ramai di antara kita yang beriya-iya untuk membina azam baru. Telah menjadi sinonim bagi setiap umat manusia untuk menanam azam baru pada setiap tahun. Apakah azam anda semua? Semestinya, bila kita dah memasuki alam dewasa, azam kita pun mesti lagi matang berbanding dahulu. Mesti ada diantara kita yang berazam untuk berkahwin dalam tahun ni? Agak2 sape la yang ada azam ni, heheheheh. Ada jugak yang berazam untuk cuba dapatkan gaji lebih (ni aku tujukan khas untuk wak, huhuhuhu). Ada juga yang berazam untuk belajar bersungguh-sungguh untuk mendapatkan keputusan yang cemerlang, di samping untuk mencapai cita-cita kita selama ini. Ada juga yang berazam untuk berhenti merokok (tak tau azam ni 'jalan' ke tak, tapi kita mesti sokong sesiapa yang nak berhenti merokok, kerana merokok boleh mengakibatkan banyak masalah, kesihatan mahupun kewangan ~khas untuk koe and others~).  Mungkin ada juga di kalangan sahabat-sahabat kita yang berazam untuk mendapatkan at least sorang makwe/pakwe dalam hidup mereka, huhuhuhuhu (khas untuk yang berada di UTP, hehehehehehe).

Aku rasa itu je azam2 tahun baru yang dapat aku fikirkan yang mungkin korang semua fikirkan. Tapi, apa-apa pun, dalam tahun baru, tahun 2009 ni, aku berharap agar persahabatan kita akan sentiasa terjalin dan walau apa jua badai dan malapetaka yang menimpa diri kita, yang mungkin mampu memutuskan tali persahabatan itu, harapan agar kita semua dapat bersatu padu, dan saling mempercayai di antara satu sama yang lain. Oleh itu, aku mewakili para contributors blog fivereligionone05 ingin sekali lagi mengucapkan:

SELAMAT MENYAMBUT 
TAHUN BARU
"2009"
PS: kalau nak buat reunion sekali lagi, inform2 la kami kat luar negara ni :-)