Penukaran address blog, again.....

Salam. Untuk makluman semua, blog aku iaitu 'KISAH SEORANG PERWIRA' telah bertukar address, iaitu :

http://pahlawanmelaka.blogspot.com

Harap maklum...

i'm arrived!!!


assalamualaikum kawan2...aku dah sampai cairo 3hari lepas..aku sekarang dok kat umah negeri melaka..dkt nasr city,cairo..so,kelas belum start lagi,hujung minggu ni aku orientasi..gitu2 jela.n then barulah start kelas..aku pun dah biasakan makan makanan arab..plg best setakat ni,showarma dengan daging kambing..hehehe..gambar aku sorang tu masa jalan2 kat manama city,bahrain..aku transit hampir 30 jam kat sana so jalan2 la..gambar ramai2 tu,amik semalam..kat nasr city,masa nak beli coklat..sini banyak kedai coklat tau..tapi bukan semua yg sedap..aku amik course theology(usuluddin) kat azhar university,cairo..aku pun dah beli no baru +20116652762..bolehla contact..jgn segan2..

Awas Dengan Laman Web Ini!

Peringatan kepada semua rakan-rakan!!
Awas dengan laman web ini !
Isinya boleh memesongkan akidah.
Sila sebarkan kepada rakan-rakan kita yang lain!!
Moga-moga tidak ada yang terpengaruh dengan kandungannya.

Open House Umah Erin

Assalamualaikum w.b.t.

Aku mewakili Erin untuk menjemput semua kawan-kawan menghadiri Majlis Rumah Terbuka beliau. Butir-butir mengenai majlis tersebut adalah seperti berikut:

Tarikh   : 19/10/2008
Waktu   : 12.00 p.m - 12.00 a.m.
Tempat  : No 21, Durian Daun Dalam, 75400, Melaka

Kehadiran kawan-kawan semua amatlah dialu-alukan. Segala pertanyaan bolehlah diajukan kepada Erin, bukan aku ye.
Sekian, harap maklum.

Selamat Hari Raya

KAMI, PIHAK CONTRIBUTOR BLOG FIVERELIGIONONE05.com & JUGA BEKAS2 PELAJAR 5A1 05' INGIN MENGUCAPKAN.....
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI!
MAAF ZAHIR & BATIN