Sekian lama...

Assalamualaikum w.b.t....

Lame da x blogging kt blog kelas ni.. Xtau ape je yang nak diutarakan.. Moderator yg lain sume agak bz.. Sbb tu la blog ni mcm ditinggalkan je... Huhuhuhu... Pape pn aku bagi pihak moderator blog ni nak minta maaf banyak2 kepada mereka2 yg slalu view page ni, tp tak diupdate lagi.. Maaf ye... =(

Aku xtau nk ckap ape je skang ni.. Juz nak bertanya khabar kenkawan aku yg mane skang ni sume semakin menyepi jer... huhuhuhu... Korang yg mane ader view2 page ni, silalah tinggal2 kn comment atau msg2 kat chatbox tu..

Hurm.. Aku ader dpt berita daripada yus ngan raf aritu.. Diorg cakap insyaAllah diorg akan balik pd tahun ni.. InsyaAllah bulan 7 ni... So, aku berhajat nak mengadakan satu majlis cam Gathering la utk sumer kenkawan kiter... So, kepada mereka2 yg ader sebarang idea mengenai aktiviti2 & tempat2 yg menarik, boleh la disalurkan ke saluran yg betul.. Bgtau la kt aku ye... Marilah sama2 menjayakan majlis ni.. sbb da lame sgt da xdok berkumpul ramai2 cmni.. So, kerjasama daripada korang sumer amat diharapkan... xD