Forum's room..

Assalamualaikum w.b.t...

Aku ader add link baru kat sblah ni... Tu lin uk ke forum's room..
kire kat situ mereka yg bukan contributor pn blh je nk taip pape kat situ...
so, sila2 lah melawat yerk...

Enjoy!!!!

Perhatian!!!

Assalamualaikum w.b.t....

Ni sekadar pengumuman ataupn pemberitahuan... Td Faiz ader msg aku... Dier cakap flight dier postpone ke 2 Oktober..

Aku saje je nk gtau korg.. Mane tau ader yg da merancang nk g KLIA hntr dier ke... Jgn lak korg g maser 28 ari bulan nti ek... Xde sape2 la yg korg akn hntr nti... ekekeke...

So, tgk balik schedule korg, kalo2 free ke maser 2 Oktober nu nanti,k...

Sekian, salam....

Farewell friend...

Assalamualaikum w.b.t...

Dua perkara aku nk ckp dalam post kali ini. First.. Em, mungkin ader yg da tau yg faiz akan fly pada 28 ni.. So, aku bg pihak contributor selain drpd dier ar, nk mengucapkan SELAMAT JALAN & SELAMAT MAJU JAYA!!! Hope ko leh cope ngan environment kt sane ngan cepat.. Sape2, yg ader nk g KLIA 28 ni, gtau aku ek... InsyaAllah aku g kalau klas aku xsmpi kol 9,30 mlm ar... Marilah kiter rmi2 hntr faiz ni, mane la kiter tau bile lg dpt jupe dier kn? Kite xtau bile je dier nk balik.. So, jomla kiter hntr Faiz reramai... ekekeke.....

Second, aku raser majlis berbuka yg aku dok war2 kan ari tu cam xjadi je. ader sape2 yg nk handle? Next time aku balik melaka will be on 12 Oct.. So, xmgkn la nk wat mlm tu kan... So, kalo ader sape2 yg nk take over pasl majlis berbuka ni, silakan... perlu ape2 bantuan habaq mai kat aku...

P/s: rerase klu wat majlis berbuke kat KL ni pn ok gak kot.... Kalo ader sape2 yg setuju gtau aku ek... heheehe...

k la, aku da xtau nk ckp pe ni... Pose yop jgn ponteng... hahaha...

Salam...

Ramadhan Juz Around da Corner....

Assaalamualaikum w.b.t.....

Daripada tajuk tu, korg leh tau da kn aku nk ckp pe je dalam post kali ni...
Bulan pose akan menjelang tibe kurang lebih seminggu je lagi... So, aku bagi pihak contributer nak mengucapkan SELAMAT BERPUASA!!!

Semoga amalan kite semua pada tahun ini akan meningkat berbandging ngan tahun lepas... Yang mane xpose penoh thn lepas, ganti la cepat2 ek... Kalau bleh, tahun ni pose la penuh2 ek... hehehehe....

Oh,ya... Pian ader hntr sms kat aku pg td.... Dier suh wat Majlis berbuka pose cam tahun lepas... Aku ader gak raser nk wat... So, aku nk mintak pendapat semua dalam hal ni... Memandangkan ader yg xpuas hati ngan majlis tahun lepas... Sorila, aku hanya manusia biase... X lari dari kesilapan... So, marilah kita sama2 menyumbang idea untk menjayakan Majlis Berbuka Pose pada kali ini... Kalau boleh, aku nk wat awal bulan ramadhan... Sebab Raf ader lagi & aku raser Faiz xfly lg maser tu... So, eloklah kiter wat awl cket... APe pendapat korang sumer?
So, segala idea dan pendapat boleh la disuarakan terus ke dalam blog ini atau hntar ke email aku kat ko_e83@yahoo.com

Segala komen dan idea anda sangatlah dialu-alukan...
sekian,terima kasih...


SELAMAT BERPUASA SEKALI LAGI!!!!!