STAM:Sijil Tinggi Agama Malaysia or Sijil Tolong Anak Melayu???

Assalamualaikum w.b.t n hello.Memang dah lama tak blogging kat sini.Blog aku juga mengalami nasib yang sama.Bukannye ape,busy.Biasalah,kita sume tengah sibuk dengan study.Itulah yang harus difahami oleh kita semua.Aku selalu berasa happy bila aku log kat cni.Korang tau tak,camne boleh adanye blog ni???Kira sejarah blog ni la yg aku maksudkan...Ia bermula dengan bual-bual kosong aku,marzuki,sobre dll pada suatu petang.Pastu aku suggest diorang buat kat Xanga pasal lebih mudah.Idea ni pastu disebar kepada semua geng 5a1.Alhamdulillah...Semua menunjukkan reaksi yg positif.Maka bermulalah perjuangan beberapa pemuda harapan bangsa meredah lautan internet yang penuh kacau bilau dan terciptalah 5a1's xanga.Tak lama kemudian,Marzuki kot (i'm not sure) yg cadang tukar kat blogger.Katanye lah,lagi best.Aku ikut je.Dan kemudian perjuangan diteruskan dengan edit-mengedit blog ni sampai ke hari ni.Tu je sejarah pendek blog ni.Aku cuma tak sangka,blog ni masih jadik medan budak 5a1 utk connecting each other.Tu la yang best nyer.Walaupun tak sume yang join tapi at least ada lor... Aku cume berharap pada sume budak2 x 5a1 supaye diorang sume jadik contributor kat blog ni.Kan lebih senang...Bila aku baca post kat bawah tu,sedih je bunyi nyer...aku tak suke dengar benda2 camni..Tapi suggestion untuk jadikan blog ni untuk sume budak form five 2005.Nampak la kelas ni tak berpuak sangat.Lagi satu,lagi senang nak connect each other.Kalau nak tukar nama blog pun,tukar le jadik tunperak05 ke,tun perak ke kalau nak more universal.Pasal friendster tu memang sape rase dia pernah study kat smk tun perak,korang join la.Owhh...Aku lupe nak bagitau pasal my latest news.Aku nw kat Muhammadi Putra College atau lebih senangnye Maahad Muhammadi.Aku amik STAM sbgai persediaan untuk g Mesir thn depan.InsyaAllah..

Jom G Mandi...

Assalamualaikum w.b.t....

Ader satu pengumuman ni... Kepada semua f5'05 stp... Kitorg nak ajak korang sume g Sagil ari Ahad ni... So, kepade sesape yg nak join,blh la hubungi Farid Hussein... Jom ar kte g reramai... Lg ramai lg besh... Bende ni bukan untuk laki je... Prmpuan pn blh ikut skali... Ape lagi, Jom Mandi... hahaha.....