Untitled


Alang-alang aku online skarang,baik la aku blog skit.Sedar tak sedar dah nak setahun aku dok belajar kat Lumut nie.Sekarang 2nd sem n 11 Disember ni aku final exam la.Bulan Januari 2007 plak dah 3rd sem.Kejap je ek..Anyway aku nak ucapkan happy birthday to marzuki.Sorry cuz aku lupe walaupun selalu la ingat marzuki1611 tu.Ntahlaa..Lagipun minggu ni ktorang agak bz cuz ada beberapa orang prof drp Universitas Islam Negeri Sultan Syarif Kasim (UIN SUSKA Riau) datang melawat.Mak datok!Penat aku nak buat persediaan.Biasa la..MPP aku skarang.Aku bukan nak belagak la.Tapi aku mendapat undian tertinggi drp pelajar perempuan masa p/raya lepas.Aku tak suka pun.Lantak diorang la.Ni ada la satu gambar latest aku.Wif my roomate,Lah.Minggu ni jugak.Budak2 kata aku dah gemuk tapi ntahlaa...Aku tak perasan apa-apa tapi masa aku beli baju raya hari tu,saiz 32 utk seluar dah tak muat!!!!!!!!

Salam Perantauan

Assalamualaikum,

huhu...
dah lame tak blogging kat cni...
atas permintaan raf mase jamuan raya PERUBATAN ari tu, aku pun blogging la kat cni...

Kami nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin kepada semua pelawat blog ni, kawan-kawan tak kire lah laki ke pompan, kelas mane pun, cikgu-cikgu SMK Tun Perak yang telah banyak mencurah bakti sehingga kami sampai di bumi Mesir ni... dan sesiapa sahaja yang telah banyak membantu kami secara tidak langsung...

Ni ade la ckit gmbr kitrg kat cni... Tak lame lagi insya-Allah nnt Raf akan join kelas aku...

Photobucket - Video and Image Hosting
Aku jalan-jalan raya di Alexandria

Photobucket - Video and Image Hosting
Rafhanah berposing di depan Conference Centre

Photobucket - Video and Image Hosting
Lagi satu....

Photobucket - Video and Image Hosting
Raf di rumah dia (agaknya la..)

Photobucket - Video and Image Hosting
Lagi satu....

Photobucket - Video and Image Hosting
(Rafhanah dan kawan Arab dia... (lawa ke...?)

Photobucket - Video and Image Hosting
Rafhanah dan kawan-kawannya (makan malam kot...?)

~HAPPY BIRTHDAY AKI!!~


I would like this golden opportunity to wish our beloved and most faithful friend, Muhammad Marzuki bin Muhammad Kamal a HAPPY BIRTHDAY! HAPPY SWEET 17 and we hope that you'll alwas be in a good and well condition. HAPPY BIRTHDAY!!!