Jom Berbuka!!

Ni aku taip sbb nak inform kat sesape yang nak join buke pose beramai-ramai... Majlis ni bkn nak wat kat hotel atau pn medan ikan bakar... tapi kat mc je... so maklumat2 utk majlis tu ader kat bawah nu ha... :

Tarikh : 21/10/2006
Tempat : MC
Waktu : Org azan Maghrib

So, sesape yg ader mslh atau keliru@ gusar @ x fhm, leh "CALL" aku... nk reply msg sorg2 memang ar kaye aku kn... so baiknye korg call... lg senang korg nak faham... hehehe... k,sekian.
Salam...