hei!!

A'skum dan good morning to all of you. Here are some picture that I sure you'll like it. Have fun!




ati : farra, kau ingat tehel tu maju sangat ke. kelapa sawit BANYAK le!

farra : hei! kau ingat kesang tu power sangat ke. kedai runcit pun aku rasa takde kat sana!




pidah : woi ati! gigi kau nak best je.

farra : tah nye, dah la taugeh, ada hati nak promote gigi kau tu.

ati : suka hati pakwe aku le nak tunjuk ape, pasal jealous?!

ctm : dah..dah..dah..korang nak ambik gambar pun nak gaduh ke. contohi la aku yang ayu ini, maintain je dgn sikap kemelayuan ku ini (syok sendiri).

ati,pidah dan farra : BLAH LA LU!!!!




farra : woi..woi..woi..kau ingat aku ni ape, tempat letak tangan korang yg busuk tu.

pidah, ati dan ctm : amboi! sedap betul kau punya gaya bahasa. siap kau, balik tak lepas!





sobre : kiri..kiri..kiri..kanan..kiri! (10x)

wak : woi, kalau ye pun nak menang takyah le nak memekak kat sini. sakit telinga aku yang sensitif ini tau!

farhana : korang pernah rasa tak penampor jepun aku? tak pasal2 dua2 kena kat sini jugak!

wak dan sobre : alamak! anak suboh dah mengamuk (monolog dalaman)

Sorry menyampuk!

A'skum dan salam sejahtera saya ucapkan kpd para tenet. Tak tau ape nak dikatakan sebab kita ni baru je masuk. anyway, congrat to marzuki dan akmal kerana bersusah payah menghasilkan blog kelas kita 05. Tapi, disamping membuat blog ni, jgn kita leka dgn pembelajaran kita dan matlamat kita untuk mencapai 12A1. Ni hanya setakat mukaddimah kita pada mlm ni, I facing a difficulties around here so, I can't go further on. So, that's all and good night 5A1!

Another Story Of 5A1

Assalamualaikum to all of you, I hope you'll enjoy viewing all this picture.

marzuki kamal




Akmal : hmmm.....kalau Sue Ann ada kan best. Ni makan sorang-sorang mana best. Pizza ni kena makan panas-panas, kalau dah sejuk mana nak best. Apa tengok-tengok tu, pizza ni aku punya la. Kalau nak beli sendiri la.




Mustaqeem (wak) : Susahnya soalan kimia ni. Macam mana nak buat ni.......?

Apakah tindakan yang mustaqeem akan ambil setelah dia tidak dapat menjawab soalan tersebut?

a) Tanya guru
b) Tanya pelajar yang lebih pandai
c) Tinggalkan
d) Tidur
e) Selain dari itu




Iza (tengah) : Kenapa budak depan tu ambil gambar kita hah?

Zarini (kiri) : Kita rasa budak depan tu suka kat awak la.

Iza (tengah) : Ye ke? Hmm.. seronoknya....

Zarini (kiri) : Perasanlah tu (monolog dalaman)

Azizah (kanan) : Cepatlah, bila kelas ni nak habis......? (monolog dalaman)


For those who don't like any of the post that we put in this blog, you can send your feedback and comment to this e-mail address:


fivereligionone05@yahoo.com, AKML88@yahoo.com, marzuki1611@yahoo.com

or straight to Akmal (class monitor)

A Word from 5A1 Class Monitor

Assalamualaikum and hello to all people who visit this blog,especially students from 5A1 SMK Tun Perak.I hope u will enjoyed with the photos.
Akmal,the monitor



Ewaaaahhhhhhhhhh................Farid,contohilah ijat yang sedang belajar di sana.Sorry ye Farid,aku gurau je..hehehehe........


Izzati (left) : Eh..ctm,apalah Wak nie,dia tak cakap nak ambil gambar.Aku lupa nak make-up lah !!!!!!!!


Ctm (right) : Kau buat-buat lah senyum.Kau ingat kau sorang je yang belum make-up,aku pun sama tau.Senyum je..............


Rafidah (baju biru):Farid ,aku rasa ada orang intip perbualan kita la..
Farid (baju ungu):Don't worry,aku ajar dia lepas nie.
Khalil (baju biru):Woi dah le....karang ustaz datang baru kau tau.
Farid (baju ungu):sibuklah kau.Pergi sambung kerja lah !